Intrebari frecvente

Intrebari fotograf nunta

 

Din ce oras sunteti? Fotografiati si in alte localitati?
   Sunt originar din Bucuresti. Preiau evenimente atat in alte orase din tara cat si din strainatate. Pentru evenimentele din afara localitatii costurile deplasarii si ale cazarii (daca este cazul) nu sunt incluse in pachetele foto. Pentru deplasarile in afara tarii, clientii vor deconta cheltuielile transportului aerian si vor asigura cazarea necesara.
Ce fel de servicii oferiti?
   Ofer servicii de fotografiere profesionala pentru: Nunta, Botez, Petreceri, Aniversari, Familie, Maternitate, Bebelusi, Design interior, Arhitectura, Produs/Prezentare locatii, Conferinte, Evenimente media.
Ce pachete oferiti?
   Oferta consta in cate 3 pachete afisate in pagina Despre –>Oferta, pentru fotografia de nunta si de botez, conturate dupa necesitatile clientului si dupa bugetul alocat acestui serviciu. Pachetele pot fi personalizate in functie de cerintele fiecarui client, in functie de eveniment si de materialele oferite la sfarsit. Pentru a obtine o oferta de pret pentru alte tipuri de sedinte foto sau de evenimente fata de cele prezente pe site, va rog sa ma contactati prin tntermediul formularului de contact completand cat mai multe detalii.
Ce echipament folositi?
   Folosesc numai echipament profesional de inalta performanta din gama Canon, ce asigura o calitate cat mai buna a materialelor finale.
Aveti echipament de rezerva?
   Da. Este absolut necesar pentru un fotograf de eveniment sa detina asupra sa echipament de back-up. Avem de-a face cu aparatura electronica, care inevitabil mai si cedeaza. Pentru a nu avea surprize neplacute in cadrul evenimentului dumneavoastra, voi avea asupra mea aparat, carduri, blituri si obiective de rezerva.
In cazul in care cununia civila are loc in alta zi fata de cea a nuntii, exista costuri suplimentare?
   Da, pentru cununiile care se oficiaza in alta zi fata de cea a nuntii se mai adauga 100 de euro la pachetul foto ales.
Dorim sa ne fotografiati evenimentul, cum se procedeaza?
   Un prim pas catre o frumoasa colaborare ar fi sa ne intalnim la o cafea, acolo vom discuta pe indelete toate aspectele care tin de evenimentul dumneavoastra, va voi prezenta albumele foto incluse in pachete iar, la finalul intalnirii vom semna contractul.
Sunteti prezent pe toata desfasurarea evenimentului?
   Voi fi prezent pe toata durata evenimentului, incepand de la pregatiri/machiaj pana a doua zi la finalul receptiei (aruncarea buchetului, hora miresei…etc).
Cate fotografii primim? Fotografiile vor fi prelucrate?
   Numarul fotografiilor predate va fi determinat de dinamica evenimentului si de numarul persoanelor prezente la eveniment. Fiecare eveniment este diferit ca dinamica, poate nu se parcurg toti pasii in ceea ce priveste traditiile si obiceiurile sau cununia civila a avut loc cu cateva luni inainte de ziua nuntii. Nu limitez numarul de fotografii si incerc sa surprind toate momentele frumoase din cadrul evenimentului, tocmai pentru ca dumneavoastra sa primiti cele mai bune materiale la final. Incercand sa fac o medie, de cele mai multe ori livrez intre 800 si 1500 de fotografii. Indiferent de numarul fotografiilor realizate in cadrul unui eveniment, toate vor fi prelucrate (luminozitate, contrast, culoare, efecte foto…etc).
Cum se procedeaza in cazul albumului?
   Dupa predarea fotografiilor in format electronic va voi ruga sa realizati o selectie a acestora pentru album. Fotografiile selectate de catre dumneavoastra vor face parte din album/albumele de nunta. Totodata va voi trimite in format electronic si modelele de material/culoare pentru coperta urmand ca dumneavoastra sa alegeti ceea ce va place mai mult.
Care sunt termenele de executie?
   In general termenul de livrare al fotografiilor este de maxim 40 de zile lucratoare de la data evenimentului. In functie de pachetul foto ales, acesta poate scadea la 20 de zile lucratoare. Pentru termen de livrare prioritar al fotografiilor (10 zile lucratoare) se percepe un tarif de 100 de euro. In ceea ce priveste materialele finale, albumul/albumele, fotografii printate… acestea vor fi predate dupa 10 zile lucratoare, dupa ce imi veti trimite selectia cu fotografiile pe care le doriti in album.
Va ocupati si de filmare?
   Nu ma ocup de filmare. Serviciile mele sunt axate strict pe partea de fotografie. Pentru astfel de servicii va rog sa contactati un videograf profesionist sau daca doriti va pot pune eu in legatura cu unul dintre colaboratori.

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites