Oferta

Oferta Fotograf Nunta/Botez

Pachete Nunta:

   oferta fotograf nuntaOferta Fotograf Nunta este impartita in trei pachete principale. Toate pachetele includ fotografierea intregului eveniment de la pregatiri/machiaj… pana la taierea tortului/aruncatul buchetului… la petrecerea de la restaurant. Nu se limiteaza numarul de fotografii sau a rezolutiei acestora. Daca Cununia Civila are loc in alta zi fata de ziua marelui eveniment, la pachetul foto ales, se mai adauga 100 de euro. Termenul de predare al DVD-urilor cu fotografiile realizate este de aproximativ 40 de zile lucratoare. Pentru termen de livrare prioritar (10 zile lucratoare) se adauga un cost de 100 de euro. Mai multe detalii legate de modalitatea de lucru puteti gasi in pagina de Intrebari Frecvente.

 

Aceste pachete pot fi personalizate in functie de materialele pe care le doriti la sfarsit sau in functie de structura evenimentului dumneavoastra.

 

Pachete Botez:

   oferta fotograf botezOferta Fotograf Botez, la fel ca si cea prezentata mai sus este structurata in trei pachete principale. Aceste pachete fata de cele de nunta nu sunt atat de complexe. Un eveniment de botez are mai putine momente cheie decat un eveniment de nunta si dureaza mai putin. In functie de materialele pe care le doriti la final puteti alege un pachet anume sau dupa preferintele dumneavoastra putem crea un pachet personalizat.

   Termenul de predare al fotografiilor realizate este de 40 de zile lucratoare de la data evenimentului. Pentru termen de livrare prioritar (10 zile lucratoare) se adauga un cost de 100 de euro. Fotografiile livrate, vor fi pregatite pentru print si prelucrate (corectii de luminozitate, contrast, culoare, efecte alb-negru…). In ceea ce priveste modalitatea de realizare a albumului, puteti afla mai multe detalii in pagina de Intrebari Frecvente.

 

Servicii optionale:

  • Al doilea fotograf:  200 €.
  • Album foto suplimentar :  150 €.
  • Cununie civila in alta zi fata de ziua nuntii:  130 €.
  • Sedinta „Prewedding” sau „Trash the dress” :  200 €.
  • Termen de livrare prioritar (10 zile lucratoare):  100 €.
  • Printare fotografii/marturii in timpul evenimentului:  pretul va fi stabilit in functie de numarul acestora.
Pentru cereri de oferta pentru un alt tip de eveniment/sedinta foto/fata de cele prezentate mai sus, va rog sa folositi pagina de Contact, incercand pe cat posibil sa imi oferiti cat mai multe detalii privind cererea dumneavoastra.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites