Fotografie de produs

Fotografie de produs 360º

 

   Fotografie de produs 360º – acest tip de serviciu nu mai reprezinta de mult o noutate pe piata de retail online din Romania. Fata de fotografia de produs clasica, acest tip de fotografie vine in ajutorul micilor si marilor magazine online care doresc sa isi prezinte oferta intr-un mod interactiv. Fotografia 360 de grade, pe langa faptul ca arata foarte bine pe website-ul dumneavoastra, ofera o descriere vizuala completa a  produselor pe care le produceti sau le comercializati.

fotografie-de-produs-360-gradeAvantaje:

  • Un plus fata de concurenta.
  • Cresterea ratei de conversie.
  • Cresterea satisfactiei la cumparare.
  • Cresterea increderii in brand-ul dumneavoastra.
  • Transparenta totala asupra obiectului comercializat.
  • Angajarea mult mai rapida a utilizatorului in procesul de cumparare.
  • Utilizatorul are acces imediat la toate datele vizibile asupra produsului.
  • Chiar daca aveti o mica afacere, vizitatorii website-ului vor avea senzatia ca se afla pe site-ul unei mari companii.
  • Actiune prietenoasa pe dispozitivele mobile (plasarea de comenzi prin intermediul dispozitivelor mobile este in crestere).

   Dupa procesul de realizare a fotografiilor veti beneficia de o serie de imagini realizate din minim 24 de unghiuri diferite asupra produsului. Vizitatorii vor avea control deplin asupra obiectului comercializat, acest lucru se transpune in mai mult timp petrecut pe website-ul dumneavoastra si retururi mai putine. Vizualizand produsul din mai multe unghiuri, increderea clientilor dumneavoastra de a cumpara va fi mult mai mare, iar acest lucru contribuie la generarea profitului.

Pentru a roti imaginea trageti cu mouse-ul in dreapta sau stanga.

Fotografie 360º – sticle

Fotografie 360º – produse cu forme neregulate

Fotografie 360º – produse de ingrijire personala

Pentru a cere o oferta de pret pentru acest serviciu de fotografiere va rog sa accesati pagina de contact. Daca decideti sa interactionam prin intermediul formularului de contact sau prin email va rog sa specificati in cererea dumneavoastra cat mai multe detalii legate de produsele pentru care solicitati acest serviciu (numarul de produse, marimea acestora, timpul limita…etc).

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites