Fotograf Cununie Religioasa In Biserica Catolica

Fotograf cununie religioasa in biserica catolica : In urma cu cateva saptamani am avut placerea sa fotografiez  cununia religioasa a Sabinei si a lui Florin. Un eveniment inedit, avand in vedere ca a avut loc intr-o biserica Romano-Catolica. Am mai fotografiat ceremonii in astfel de locatii, la nunta Danei si a lui Olivier, in Paris si la nunta Vanessei si a lui Alex, in Sicilia.

   Nu pot spune decat ca m-am bucurat nespus sa retraiesc acele momente cheie din timpul ceremoniei. Momente frumoase si pline de spiritualitate. Momentul cand tatal isi conduce fica catre altar catre cel care urmeaza sa ii devina sot. Momentul impartasaniei. Momentul in care cei prezenti isi daruiesc pace printr-o strangere de mana. Toate aceste clipe unice, pentru mine ca fotograf, reprezinta adevarate sentimente frumoase care in cele din urma se transpun in fotografii de colectie. Despre Sabina si Florin am doar cuvinte minunate de spus, ne-am inteles de minune pe durata intregului eveniment si urmeaza sa ne revedem la sedinta foto Trash The Dress. Ma bucur ca ne-am cunoscut. Casa de piatra, Sabina & Florin! Sa va iubiti pana la adanci batraneti. Mai jos puteti vedea o mica parte dintre fotografiile realizate in timpul ceremoniei.

Locatia: Biserica Sfanta Tereza.

aruncat-petale-intrare-in-biserica-cununie fotograf-cununie-religioasa-in-biserica-catolica fotograf-cununie-biserica-catolica-sfanta-tereza-bucuresti fotograf-cununie-catolica mireasa-tata-spre-altar-la-nunta ceremonie-religiasa-catolicarugaciune-cununie cununie-la-biserica-romano-catolica cununie-religioasa inele-cununie juraminte-cununie biserica-romano-catolica juraminte-nunta miri-cununie-la-biserica-catolica fotograf-la-cununie-biserica-catolica buchet-de-mireasa preot-cununie-catolica mire-biserica-catolica impartasanie-catolici-cununie ceremonie-religioasa-catolici mireasa-miserica-catolicabiserica-sfanta-tereza-din-bucuresti