Fotografie panoramica

Fotografie panoramica imobiliare – Tururi virtuale

Fotografie panoramica imobiliare – Tururi virtuale: Acest tip de fotografie ofera o imagine ampla asupra proprietatii pe care doriti sa o prezentati.

Fotografia panoramica 360º

fotografie-panoramica-imobiliare-tururi-virtuale   Fotografia panoramica reprezinta orice vizualizare cu unghi larg a unui spatiu fizic. Cu pasi timizi, acest tip de fotografie a inceput sa isi faca aparitia in domeniul imobiliarelor si a promovarii diferitelor afaceri inca de acum cativa ani. Fotografia 360º ofera transparenta totala asupra spatiului fotografiat. Mai mult decat atat, in functie de platforma pe care se va face vizualizarea, cu ajutorul unei perechi de ochelari VR puteti fi chiar in locul fotografului care a realizat fotografiile proprietatii imobiliare sau a locatiei promovate.

Pentru a roti imaginea pe orizontala sau pe verticala trageti cu mouse-ul in dreapta,stanga, sus, jos. Este disponibila si vizualizarea in modul fullscreen.

Fotografie panoramica imobiliare -tururi virtuale

   *Necesara agentiilor imobiliare, proprietarilor de apartamente si operatorilor Airbnb.

Turul virtual

   Tendinta in materie de promovare a unei afaceri este constituita de prezentarile virtuale. Turul virtual este definit ca o simulare a unei locații, de obicei compusă  dintr-o serie de imagini statice (fotografii panoramice) sau dintr-o serie de videoclipuri. Avand o stransa legatura cu realitatea virtuala, acest tip de serviciu introduce utilizatorul direct in spatiul prezentat.

Avantajele utilizarii fotografiei panoramice si a tururilor virtuale:

 • Impact puternic pe piata.
 • Un plus fata de concurenta.
 • Cresterea numarului de clienti.
 • Acces garantat 24/7 la proprietate.
 • Sunt interactive si prietenoase pentru utilizator.
 • Va poate aduce clientii doriti intr-un timp mult mai scurt.
 • Costuri reduse in ceea ce priveste promovarea locatiei prezentate.
 • Timp economisit – nu mai pierdeti atat de mult timp cu vizionari inutile.
 • Intr-o prezentare 360, clientul poate vedea imediat cum este amenajata proprietatea.
 • Fotografiile de prezentare 360 pot fi publicate foarte usor pe Facebook si distribuite ca atare.
 • Daca sunteti proprietar de restaurant, hotel sau pensiune, sala de fitness, cabinet medical…etc. un tur virtual va va aduce cu siguranta mai multi clienti.

Fotografie panoramica prezentare camere de hotel

   *Ideala pentru promovarea interactiva a camerelor oferite spre inchiriere, precum si a facilitatilor oferite in camera.

Fotografie panoramica – tur virtual

   *Clientii dumneavoastra vor avea 24/7 o imagine clara asupra camerelor pentru sejur, astfel riscul aparitiei unor eventuale nelamuriri va fi cu mult redus.

Fotografie panoramica prezentare sala de fitness

   *Prezentarea salii pe care o detineti nu a fost niciodata atat de clara. Vizitatorii dumneavoastra vor sti exact ce aparate au la dispozitie, precum si numarul acestora.

De ce aveti nevoie de un fotograf profesionist pentru a realiza un asemenea tur?

   Aici lucrurile sunt destul de simple. La fel ca la fotografia obisnuita de prezentare, un fotograf profesionist vine cu un nivel crescut de cunostinte in ceea ce priveste acoperirea punctelor cheie. Un fotograf foloseste tehnici speciale de expunere si de editare, total necesare livrarii unor materiale finale de calitate. Punctez aici si folosirea echipamentelor profesionale (aparate DSLR, obiective wide de calitate, trepied…etc).

Care este pretul pentru un astfel de serviciu?

   Determinarea pretului corect pentru acest serviciu ia in calcul anumiti factori, dupa cum urmeaza: deplasarea pana la locul sedintei foto, echipamentul folosit, volumul de lucru la prelucrare, numarul panoramelor realizate si termenul de predare. Oferta de pret este structurata in trei pachete principale. Pachetul „Basic” este recomandat pentru prezentarea apartamentelor cu doua sau trei camere. Pachetul „Premium”  pentru pensiuni, restaurante, sali de fitness, clinici private de sanatate…etc. Pachetul „Premium Plus” este destinat in special prezentarii ansamblurilor rezidentiale si a hotelurilor. Daca se doreste fotografierea in zilele de weekend se mai aplica suma de 2€ / panorama. In general, serviciul de fotografiere este valabil in Bucuresti. Daca se doreste fotografierea in afara orasului pot aparea costuri suplimentare, in functie de distanta care trebuie parcursa in afara orasului.

[easy-pricing-table id=”2166″]

Daca locatia dumneavoastra nu se regaseste in planul tarifar prezentat mai sus pentru Fotografie panoramica imobiliare – Tururi virtuale, puteti cere o cotatie de pret personalizata prin intermediul paginii de contact. Daca decideti sa interactionam prin intermediul formularului de contact sau prin email, va rog sa specificati in cererea dumneavoastra cat mai multe detalii legate de locatia pentru care solicitati acest tip de serviciu (tipul locatiei, numarul de camere, suprafata totala…etc. ).

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites