Albume

Albume nunta/botez

     Albume nunta: o parte dintre aceste albume sunt prezente in pachetele foto de nunta Premium si Premium Plus. Sunt incluse sub diferite dimensiuni (in functie de pachetul foto ales) iar la cerere se pot face si la dimensiuni mai mari. Cea mai solicitata dimensiune este de 25/25 de cm inchis sau 25/50 de cm deschis.

albume nunta

   Albumele foto profesionale au coperta din piele si sunt realizate la o calitate foarte ridicata. Fotografiile pe care le-am realizat la evenimentul dumneavoastra (nunta, botez, cununie…) vor fi imprimate direct pe fila albumului, ca la o carte, de aceea acest tip de album mai poarta si denumirea generica de „fotocarte”. Albumele incluse in pachetele foto au in mod normal 30 de pagini. In cele 30 de pagini pot fi printate aproximativ 70 de fotografii. Contra cost, numarul de pagini poate fi suplimentat.

   Ca modalitate de lucru: La aproximativ doua saptamani de la data la care a avut loc evenimentul va voi inmana fotografiile prelucrate, in format digital. Tot atunci va voi ruga sa realizati (cand doriti dumneavoastra) o selectie cu fotografiile pe care le doriti in album. Va voi trimite pe mail si un catalog cu materialele/culorile pentru coperta. Dumneavoastra va veti putea personaliza dupa cum doriti albumul de nunta, nu este grozav? Termenul de predare al albumului va fi fixat la doua saptamani dupa ce imi veti trimite selectia de fotografii si toate datele necesare.

   Pentru albumele de botez se procedeaza la fel, termenul de livrare find acelasi.

  Puteti viziona mai multe fotografii cu exemple de albume in galeria urmatoare:

 Puteti viziona pachetele de nunta sau de botez aici. Pentru alte intrebari legate de albumele foto, de serviciile pe care le ofer sau pentru a programa o intalnire in cadrul careia putem discuta mai pe larg, va rog sa folositi pagina de contact.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites