Fotograf profesionist cununie civila Bucuresti

Fotograf profesionist cununie civila Bucuresti – Fotograf Mihai Solovastru: A venit si toamna, cel putin din punct de vedere calendaristic. Suntem in frumoasa luna septembrie si destul de timid incep sa isi faca aparitia in sedintele foto si culorile calde de toamna.

   A trecut ceva timp de la ultima postare de pe site. Este o perioada incarcata, cu multe evenimente frumoase de fotografiat care ma tin „in priza” aproape in fiecare weekend. Cu toate acestea, printre picaturi, va prezint o mica selectie a fotografiilor realizate vineri, la sedinta foto intitulata Daniela & Bogdan. 

   Cu Daniela si Bogdan m-am intalnit la intrarea principala din Parcul Carol I din Bucuresti, dimineata la ora sapte si jumatate. Stabilisem sedinta foto pentru aceasta ora deoarece aveau cununia civila programata la putin dupa ora noua. A fost tocmai bine, am prins un rasarit superb care ne-a incantat cu o lumina calda superba.

   La sedinta foto am petrecut aproximativ o ora, timp in care am aflat ca avem si pasiuni comune. Bogdan este motociclist (eu doar in acte) iar Daniela este si ea pasionata de un stil de viata sanatos si de alergare.

   Ora dedicata pentru sesiunea foto a trecut foarte repede. Dupa ce am realizat cadrele din parc, am placat spre Oficiul de Stare Civila al Sectorului 3. Acolo eram deja asteptati de rudele si de prietenii celor doi. Dupa marele „DA” rostit in fata ofiterului de stare civila, a urmat seria de fotografii clasice care se realizeaza la cununia civila (fotografia de grup si fotografiile individuale cu prietenii si familia).

   Dupa toate acestea am plecat catre restaurantul unde a avut loc petrecerea. Acolo am mai surprins cateva cadre cu invitatii dupa care am lasat petrecerea sa continuie.

Casa de piatra si multi ani fericiti impreuna, Daniela & Bogdan!

inainte-de-cununia-civila tineri-casatoriti-bucuresti fotograf-sedinta-foto-cununiefotograf-sedinta-foto-cununi-civila fotograf-profesionist-sedinta-foto-logodna fotografie-profesionala-logodna fotograf-cununie fotograf-nuntasedinta-foto-parcul-carol-bucurestisesiune-foto-septembrie sedinta-foto-luna-septembrie sedinta-foto-de-toamna fotograf profesionist cununie civila bucurestisedinta-foto-cununie-civila-in-parcul-carol cununie-logodna

Locatia sedintei foto: Parcul Carol I