Fotograf profesionist pentru majorat si petreceri private

Mihai Solovastru – fotograf profesionist pentru majorat si petreceri private: Primul meu eveniment fotografiat a fost un majorat, care a avut loc intr-un club din centrul Capitalei, se intampla undeva prin anul 2006.

   La acest club am fost fotograf mai bine de opt ani de zile, timp in care am fotografiat petrecerile private gazduite. Numarul aniversarilor nu era unul extrem de mare, aproximativ 1-2 pe luna, dar pot spune ca la aceste majorate m-am format ca ceea ce urma sa devin in timp, fotograf de nunta.fotograf profesionist pentru majorat si petreceri private

   Modul dinamic al unei petreceri si rapiditatea cu care se desfasoara intreaga actiune m-au ajutat destul de mult sa imi dezvolt stilul fotojurnalistic. Am invatat ce inseamna sa fii spontan, sa imortalizezi momentele de emotie atat de prezente la aceste petreceri.

   Odata cu trecerea timpului am continuat sa fotografiez petreceri si alte tipuri de evenimente, iar experienta dobandita m-a ajutat sa devin fotograf profesionist.

   In prezent inca realizez acest tip de fotografie cu la fel de mare daruire si pasiune. Daca doriti sa ma contractati pentru acest tip de eveniment va rog sa folositi pagina de contact a acestui site.