Fotograf Nunta

   Fotograf nunta Mihai Solovastru: Am avut placerea de a lua parte la un alt eveniment frumos in afara tarii. De aceasta data am fost in Paris, la nunta Danei si a lui Olivier.

   Evenimentul a avut loc intr-o zi insorita de sambata, perfecta pentru a sarbatorii. Totul a inceput acasa la miri cu o mica masa in familie, dupa care ne-am indreptat catre primaria arondismentului 20 din Paris, unde a fost oficiata cununia civila. Tot la primarie au fost realizate cateva fotografii cu familia si prietenii, prezenti in numar destul de mare la eveniment. Nu am zabovit foarte mult timp la primarie si am plecat intr-un stil voios catre biserica.

fotograf nunta   Cununia religioasa a avut loc la Biserica Saint Jean Bosco din Paris, o biserica cu un interior superb. Aici timp de aproximativ o ora am luat parte la ceremonia prin intermediul careia cei doi si-au jurat iubire vesnica în faţa lui Dumnezeu. A fost o ceremonie frumoasa, plina de momente cheie. La sfarsit au urmat felicitarile si urarile care fac cinste unui astfel de moment: „bon mariage!!!”. Dupa toate acestea am pornit catre pontonul „de pe marginea Senei pentru a ne imbarca pe vasul Belle Vallee.

   Pe vasul Belle Vallee a avut loc cina si petrecerea. Aflati fiind pe un vas, toti invitatii s-au bucurat si de o plimbare pe Sena in amurg. Dupa cina a inceput adevarata petrecere la care ne-am distrat pana a doua zi. A fost o nunta frumoasa si putin mai aparte fata de ce se organizeaza la noi in tara.

   Ca fotograf pot spune ca timpul a trecut intr-un mod foarte placut. Au fost mai putine obiceiuri fata de obiceiurile de la noi din tara si cred ca din acest motiv mirii au fost mult mai degajati. Bon mariage, Dana & Olivier!