Fotografie de Botez

Fotografie de Botez – Fotograf botez Mihai Solovastru: Inca din anul 2015 am fotografiat evenimentele fericite ale familiei Iancu. Acum va prezint evenimentul cu numarul trei, crestinarea micutului Teodor Andrei.

   Totul a inceput in ziua de 10 mai 2015, cand am fotografiat botezul lui David Constantin, primul bebelus al familiei. A urmat nunta Adinei si a lui Andrei (unchii micutilor) in iulie 2015 si acum botezul lui Teo. 

   M-am bucurat la auzul vestii ca familia s-a marit si ca urmeaza sa ne revedem. Stiam de la evenimentele trecute ca cei prezenti la petrecere stiu sa se distreze si sa imi incante aparatul de fotografiat. Sambata am avut placerea sa revad oameni foarte faini, care au facut deliciul petrecerii.

   La fel ca in mai 2015, totul a inceput acasa la cel mic. Am realizat cateva cadre cu Teo si cu cei apropiati familiei, am mai schimbat cateva vorbe, dupa care am plecat spre biserica. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Sfanta Sofia din cartierul Floreasca. Aceasta biserica, monument istoric din secolul XVIII, se afla pentru a doua oara in preferintele Stefaniei si ale lui Andrei, parintii celor mici. In trecut, tot la aceasta biserica a avut loc cununia lor religioasa. Ceremonia religioasa a durat aproximativ o jumatate de ora. David pot spune ca a fost extrem de captivat de ceea ce i se intampla fratiorului lui. Dupa ceremonie am realizat fotografiile cu familia si cu toti cei prezenti, dupa care am plecat catre restaurant.

   La restaurant petrecerea a inceput odata cu venirea invitatilor. Cei mici au avut parte de un loc de joaca doar al lor, iar ca surpriza din partea nasei, la eveniment a fost invitata si o trupa de dans. In incheiere va prezint o scurta selectie a fotografiilor realizate.

Multa sanatate Teodor Andrei si multe impliniri!

fotograf-bebelusinainte-de-botezfratior-botezsedinta-foto-familiefotografie-familie

tatic-botezbotez-baietelfotografie de botezbiserica-botezslujba-botezcristelnita-botezcitirea-crezuluibotez-bebelusdupa-botezselfie-petrecerepictura-pe-fata-botezpetrecere-picturi-la-botezpetrecere-la-botezpetrecere-de-copiipetrecere-copii-botezpetrecere-restaurantparinti-botezpetrecere-alb-negrunasa-de-botezloc-de-joaca-la-botezhranire-bebelusdistractie-botezanimator-botez