Sedinta foto bebelusi

Fotograf Mihai Solovastru – sedinta foto bebelusi: Am profitat de vremea urata de afara si am fost acasa la Rares pentru a-l fotografia. Mai sunt cateva zile pana la primul lui Craciun si trebuia sa imortalizam acest minunat moment.

   Cu micutul Rares am facut cunostinta acum cateva luni de zile in urma, la botez, botez care a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie din Bucuresti. Ne-am inteles foarte bine la biserica si la petrecerea de dupa, iar de aici totul s-a concretizat intr-o noua sedinta foto. Fiind in perioada sarbatorilor de iarna nu ne-a fost foarte greu sa alegem si o tema specifica perioadei din calendar.

   Am decis impreuna cu parintii lui Rares sa realizam aceasta sedinta foto la ei acasa. Vremea nu era foarte prietenoasa iar bebelusul ar fi fost mult mai cooperant, avand in vedere ca nu schimba deloc mediul in care se simte cel mai bine. Zis si facut!

 Ziua cu pricina:sedinta foto bebelusi

   Am ajuns la ora pe care o stabilisem la ei acasa. Totul era deja pregatit, bradul era impodobit, cadourile, hainutele si accesorile erau la indemana. Am montat echipamentul pe care il pregatisem pentru aceasta sedinta foto si am pornit distractia.

   Pentru Rares totul a fost o joaca, mi-a oferit posibilitatea sa il surprind in diverse ipostaze amuzante. Am si regizat anumite cadre, dar in cea mai mare parte micutul a fost cel care a decis cum sa pozeze. 

   Totul a decurs perfect! Rares a fost extraordinar! M-a suporat pret de o ora intr-un mod eroic, aspect care ma face sa cred ca i-a placut. Am facut si mici pauze pentru masa si pentru a evita oboseala. La final  ne-am luat la revedere, nu inainte de a ii promite ca ii voi livra fotografiile realizate peste doua zile. 

 Craciun fericit!

 

 Pentru a face o programare pentru o astfel de sedinta foto va rog sa folositi pagina de contact.