Fotograf cununie

    Florentina & Victor aveau nevoie de un fotograf pentru cununie. Urmau sa isi oficieze cununia civila si se aflau in cautari. La recomandarea unor prieteni comuni, am fost pusi in legatura si nu a durat mult pana la stabilirea primei intalniri. Ne-am intalnit la o cafea, le-am prezentat albumele incluse in pachetele foto, le-am explicat pe indelete cu ce ma ocup si modul in care lucrez. Nu a durat foarte mult pana sa ne imprietenim. Am batut palma, am semnat contractul si a ramas sa ne reintalnim la primarie in ziua evenimentului.

fotograf cununie

   A venit si ziua marelui eveniment. Am ajuns cu 20 de minute mai devreme fata de ora la care stabilisem intalnirea, tocmai bine pentru a realiza cadrele de introducere. Incetul cu incetul au inceput sa vina parintii, bunicii si pretenii in numar destul de mare. Totul a decurs foarte repede si fara emotii din partea tinerilor insuratei.

    Nu am pierdut timpul foarte mult la primarie si ne-am indreptat catre locatia pe care o stabilisem pentru sedinta foto. Am ales de comun acord sa relizam sedinta foto la Gara Regala Baneasa, este parasita iar in aceasta perioada a anului vegetatia din curte are o cromatica superba.

   La sedinta foto ni s-au alaturat si nasii. Am realizat cadrele necesare intr-un mod placut, cu multa voie buna. Nu am intervenit foarte mult in desfasurarea actiunii. De la bun inceput le-am sugerat sa faca abstractie de faptul ca sunt acolo cu aparatul de fotografiat in mana. Ma caracterizeaza in mare parte stilul jurnalistic si ma axez de cele mai multe ori pe instantanee. Intradevar, mai ofer mici sugestii si idei care sunt menite sa corecteze anumite defecte de statura sau de expresie, dar niciodata nu intervin radical in „armonia” lor. La sedinta foto am zabovit aproximativ o ora, dupa care am plecat spre restaurant unde am petrecut pana tarziu in noapte.

P.S. In urma acestui frumos eveniment a rezultat o noua colaborare, odata cu aparitia pe lume a micutei Eva Ioana.