Sedinta foto bal absolvire Bucuresti

 Sedinta foto bal absolvire Bucuresti – Fotograf Mihai Solovastru: Revin cu un nou articol pe blog. Acest articol contine o serie de imagini de la o scurta sedinta foto pe care am avut-o cu cateva zile in urma cu o superba domnisoara.

   Totul a inceput cu un apel telefonic pe care l-am primit de la mama tinerei absolvente de liceu (CNI Tudor Vianu) cu o saptamana in urma. Fiica dumneaei terminase clasa a XII-a si  urma sa aiba balul de absolvire. Pe langa intreaga mobilizare de forte pentru a gasi rochia potrivita pentru eveniment, limuzina… etc. mai era nevoie si de un fotograf pentru a surprinde primele emotii. Dupa ce am aflat toate datele necesare pentru a realiza aceasta sedinta foto a ramas sa ne intalnim in ziua marelui eveniment. 

Ziua sedintei foto:

 Am ajuns in locatia in care am realizat sedinta foto (Ateneul Roman) cu zece minute inainte de ora convenita. Am pregatit echipamentul facand setarile necesare si am asteptat. Nu a trecut mult timp si si-a facut aparitia si modelul zilei. Era imbracata intr-o rochie de seara rosie, care o prindea foarte bine. In urma discutiei purtate la telefon am aflat si faptul ca nu sunt primul fotograf care o fotografiaza si ca are si putina experienta in modeling. Nu am putut decat sa ma bucur. Astfel timpul de acomodare a fost mult mai scurt.

   Timpul pentru sedinta foto a fost destul de limitat. Nu am avut la dispozitie decat 30 de minute pentru a realiza cadrele necesare. Totul a fost programat la fix, sedinta foto, intalnirea cu ceilalti colegi, plecarea cu limuzina si receptia de la restaurant. Nu puteam depasi cu mult timpul alocat. Cu toate acestea am realizat cadrele necesare, iar la sosirea colegilor am realizat si cu ei o scurta sesiune foto. Dupa toate acestea le-am urat „Petrecere frumoasa!” si am plecat cu fotografiile realizate la prelucrat. Mai jos va prezint o mica parte din ceea ce am realizat acolo.

 

sesiune-foto-absolvire-liceu sedinta-foto-profesionala sedinta-foto-bal-absolvire sedinta-foto-ateneu sedinta-foto-absolvire-liceu photoshoot-absolvire fotografie-sfarsit-liceu sedinta foto bal absolvire bucuresti

fotograf-profesionist-absolvire

sesiune-foto-absolvire sedinta-foto-absolvire rochie-bal-absolvire fotograf-absolvire-liceu fotograf-absolvire