Acesta este primul articol de pe blogul noului site

   Articol, articol, dar cu ce sa fie? M-am tot gandit in ultimele zile la acest aspect. Imi tot spuneam ca cel mai bine si cel mai bine ar fi sa public un articol legat de acest nou website, cu ce are in plus, cu ce are in minus fata de versiunea precedenta…etc. Dupa care am zis ca ar fi oportun sa povestesc cum m-am apucat de fotografiat evenimente si pe unde am invatat cu ce se mananca fotografia, dar aceste informatii le-am publicat deja in pagina Fotograf. Asa ca in cele din urma am decis sa scriu despre placerea traita la ultimul eveniment, botezul unui copil foarte dragalas, Eva Ioana.

Botezul micutei Eva Ioana

   Anul trecut, prin intermediul unor prieteni comuni i-am intalnit pe Florentina & Victor. Urmau sa isi oficieze cununia civila si aveau nevoie de un fotograf pentru a imortaliza fericitul eveniment. Ne-am imprietenit de la bun inceput si am colaborat perfect. In urma acestei colaborari a rezultat o noua colaborare venita odata cu aparitia pe lume a acestui minunat copil, numit Eva Ioana.

   In ceea ce priveste ziua botezului, le-am recomandat ca cel mai bine ar fi sa facem o mica sedinta foto acasa la ei inainte de a pleca spre biserica. Recomand acest lucru de altfel,  tuturor parintilor care urmeaza sa isi boteze copii. Un bebelus cel mai bine se simte acasa, acolo unde si-a petrecut primele luni din viata, departe de agitatia unui asemenea eveniment, iar cand vorbim de un copil relaxat, atunci putem vorbi si de surprinderea unor cadre foarte frumoase.

   Spre bucuria mea, ajuns acasa la ei am regasit in sufragerie o parte din fotografiile realizate la cununia civila, printate si inramate. Fotografiile realizate la cununie civila le puteti viziona aici.

articol

   Sedinta foto

       Sedinta foto a decurs intr-un mod foarte placut, am incercat sa nu intervin foarte mult. M-am bazat in mare parte pe instantanee, fara a deranja foarte mult „activitatea” bebelusului.articol sedinta foto

 Ceremonia Religioasa

   Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Sfantul Pantelimon de langa Foisorul de Foc din Bucuresti. O biserica aflata inca in constructie in ceea ce priveste interiorul, dar foarte primitoare. Aici am surprins rutina ceremoniei: citirea crezului, scaldatul, miruitul, imbracatul, impartasitul… iar la sfarsit toate persoanele prezente la ceremonie au fost imortalizate in fotografia de grup de la iesirea din biserica.

articol botez copil

Petrecerea de la restaurant

   Dupa ceremonia de la biserica am plecat spre restaurant. Petrecerea a avut loc la Regal Ballroom. Aici toata lumea s-a distrat intr-un mod foarte placut. Afirm cu tarie ca la petrecerea de la restaurant imortalizez cele mai frumoase cadre.  Invitatii se elibereaza de stres, de rutina si se afla in larul lor. Tocmai de aceea de cele mai multe ori aleg sa raman pana la sfarsitul petrecerii, pana la ultimul „temerar”. Imi plac oamenii care stiu sa se distreze, oamenii frumosi care se transpun intr-un mod imaculat intr-un subiect fantastic.

articol petrecere botez

Concluzia

   A fost un eveniment extraordinar, trait alaturi de oameni extraordinari, transpus in aproape o mie de cadre livrate. Va multumesc, dragilor!

Puteti viziona o selectie mai ampla a fotografiilor realizate la acest eveniment aici .