Fotograf Cununie Civila Bucuresti

   Fotograf Cununie Civila Bucuresti Mihai Solovastru: Intampinam primavara cu un frumos eveniment, unirea destinelor a doi tineri frumosi, Alina & Gabi.

   Prin intermediul unui coleg de breasla (videograful Cristi) i-am intalnit pe Alina & Gabi. Doi tineri indragostiti si foarte hotarati sa isi uneasca destinele. Nu am apucat sa ii cunosc personal inainte de marea zi. Le-am prezentat o galerie online cu ceea ce fac si au fost decisi in ceea ce priveste colaborarea pe care urma sa o avem. Evenimentul era programat destul de aproape de data la care discutasem si nu am mai apucat sa ne intalnim pentru a ne cunoaste personal inainte de eveniment. fotograf cununie civila bucuresti

    Evenimentul a avut loc la Oficiul de Stare Civila al Sectorului 6. In compania multor prieteni, a colegilor de munca si a rudelor apropiate cei doi au spus un hotarat „DA”. Am surprins intergul eveniment intr-o ampla serie de cadre instantanee. Dupa cununie am zabovit la un pahar de sampanie alaturi de cei prezenti. In urma urarilor de rigoare ne-am indreptat in numar mare catre restaurant.

   Ajunsi la restaurant nu ne-a luat foarte mult pana sa ne acomodam. Aici am profitat de atmosfera linistita care domina spatiul si am realizat cadrele clasice cu membrii familiei. Dupa servirea aperitivului am reusit sa ii „rapesc” pe cei doi pentru o scurta sedinta fotografica in curtea restaurantului. Avand in vedere faptul ca ne aflam in luna martie si era destul de frig afara, terasa nu era populata. Perfect pentru a surprinde cateva cadre tandre cu protagonistii evenimentului.

   Sedinta foto a decurs intr-un mod foarte placut. Facand abstractie de cele zece grade Celsius de afara am reusit sa comunicam perfect, reusind sa realizez destul de repede cadrele dorite. Cu bunavointa a doi biciclisti aflati in zona, am facut rost si de doua biciclete pe care le-am folosit drept recuzita.