Fotograf Profesionist de Nunta

   Mihai Solovastru – Fotograf profesionist de nunta : Ar fi un mare cliseu daca as spune ca a fost un super eveniment la care m-am distrat destul de mult in postura de fotograf de nunta. Pai daca asta s-a intamplat, nu am cum sa afirm contrariul. Nunta Anca & Gabi.

   Au trecut mai bine de doua saptamani de la eveniment, doua saptamani pline cu alte evenimente de fotografiat. Abia acum am prins putin timp liber sa va povestesc putin despre acest eveniment.

   fotograf profesionist de nuntaA inceput duminica, putin dupa pranz, cu o scurta sedinta foto langa piscina restaurantului unde s-a desfasurat intreaga actiune. Nu a durat mult pana sa isi faca aparitia primii invitati. De aici pot spune ca evenimentul era deja inceput. Maestrul Alex Visan era in plina forma, Catalina isi incalzea vocea, eu aveam bateriile incarcate si obiectivele la indemana… totul era pus la punct.

    Multi dintre cei prezenti la eveniment imi sunt cunoscuti, in momentul de fata fiind fosti colegi de birou. Pai cum sa nu imi faca placere sa fotografiez un astfel de eveniment? Dansul mirilor a dat tonul distractiei.

    A fost un eveniment foarte animat, cu multe momente cheie. Pe langa momentele clasice (dansul mirilor, primirea invitatilor…etc) am avut ocazia de a asista si la momente inedite: dansuri israeliene (foarte bine puse la punct de prietenii lui Gabi), dansuri de salsa si o frumoasa prezentare in PowerPoint despre viata de cuplu, marca Anca & Gabi. 

   Nici nu stiu cand a trecut intregul eveniment, totul s-a terminat destul de repede. Asa am perceput eu timpul, timp metamorfozat in multe cadre trase pe cele doua carduri de 64 de Gb, martore la eveniment. Nu sunt adeptul fotografiilor tip „selfie” dar de aceasta data am facut o exceptie. Cred ca este prima fotografie in care apar si eu la un eveniment :))

 

Casa de piatra, Anca & Gabi!

  

Salvează

Salvează