Fotograf Profesionist Botez Bucuresti

Mihai Solovastru – Fotograf profesionist botez Bucuresti : Am fotografiat cu mare drag botezul micutului Radu Matei. Acesta a avut loc in Bucuresti, la Biserica Sfanta Maria din cartierul Grivita.

   fotograf profesionist botez bucurestiDe cele mai multe ori, ca fotograf de botez, realizez o mica sedinta foto acasa la bebelus inainte de a pleca spre biserica. Participantii la aceasta sesiune de fotografiere sunt parintii si bunicii copilului dar si prietenii apropiati ai familiei. Asa s-a intamplat si in cazul de fata. 

   Am ajuns acasa la Radu cu o ora inainte de a pleca spre biserica. Am considerat ca „un ceas” este suficient pentru a realiza fotografiile cu cei apropiati. Toata lumea era voioasa si incantata de micutul Radu si nu in ultimul rand de eveniment in sine. Am realizat fotografiile clasice de familie dupa care am strans tot echipamentul si am plecat spre locul unde avea sa aiba loc momentul zilei, botezul.

   La ceremonia religioasa totul a decurs intr-un stil clasic, dupa care ne-am indreptat impreuna cu toti cei prezenti catre restaurant, unde am petrecut pana tarziu in noapte. 

Radu Matei, iti doresc tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire si sanatate!