Foto Botez

Foto Botez Snagov – Fotograf Mihai Solovastru: Am fotografiat cu mare drag botezul micutei Irina Diana, asta dupa doar o saptamana de la cununia religioasa a parintilor ei, Iuliana & Alex. O foarte buna ocazie de a ne revedea.

   Schimbul de peisaj a fost unul radical. La cununia religioasa am avut parte de ploaie inghetata si ninsoare (ninsoare care a facut deliciul sedintei foto de atunci) iar dupa numai o saptamana fotografiam botezul pe o superba vreme de primavara. Dupa cum spun batranii „nici iarna nu mai e ce-a fost”.foto-botez

   Ceremonia religioasa de crestinare a micutei Irina Diana a avut loc la Biserica „Sfinții Mihail și Gavril” din Balotesti. Taina botezului a fost una speciala, iar drept martori au fost apropiatii familiei.

   La acest minunat eveniment am avut ocazia sa ma revad si cu Rares Alexandru, mezinul familiei. In noiembrie 2015 l-am cunoscut in acelasi mod cum am ajuns sa o cunosc si pe surioara lui Irina, fiind fotograful lui la botez. La petrecerea de la restaurant Rares a fost foarte sociabil, am vorbit despre ursuletul pe care il tinea strans in brate si din cand in cand mai trecea pe la mine sa vada ce fac. As putea crede ca inca ma mai tine minte de acum trei ani si ceva, de la evenimentul sau.

   Revenind la mica vedeta a  evenimetului, Irina Diana. Aceasta a fost foarte cuminte, atat la biserica cat si la restaurat. Mai mult decat atat, la restaurant, cu ajutorul lui Alex a trecut pe la mese sa vada ce fac invitatii. In incheiere pot spune ca a fost un eveniment pe placul meu. Multa santatate si drum bun in viata, Irina!

Pentru a viziona pachetele foto de botez, va rog sa accesati pagina de aici. Pentru a verifica disponibilitatea mea pentru un astfel de eveniment, va rog sa folositi pagina de contact.