Fotograf Botez Bucuresti

Fotograf botez Bucuresti, Mihai Solovastru: Dupa ce am fotografiat nunta parintilor, botezul primului copil, a venit momentul sa fotografiez si botezul celui de-al doilea copil, pe numele sau, Darius.

    Avand in vedere ca am fotografiat atat de multe evenimente ale familiei Vlas, pot spune ca inca de dinainte de eveniment cunosteam o mare parte dintre invitati, pe care ma bucur ca i-am reintalnit. Tocmai de aceea pot spune ca la acest eveniment m-am simtit ca si cum as face parte din familie.  Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Zlatari de pe Calea Victoriei din Bucuresti. O biserica micuta si foarte veche, atestata fiind ca monument istoric.

   fotograf botez bucurestiCeremonia nu a durat foarte mult si a decurs intr-un mod obisnuit. Darius a fost foarte cuminte si nu i-a pus foarte mult in dificultate pe nasi. Nasii aveau deja experienta in „domeniu”, avand in vedere ca tot ei au fost nasi si la botezul primului copil din familie. Dupa ce am incheiat cu toate cele crestinesti, am realizat fotografia de grup din fata bisericii, dupa care ne-am indreptat catre restaurant.

   La restaurant ni s-au alaturat si restul invitatilor care nu au fost prezenti la biserica. Aici atmosfera s-a dorit a fi foarte relaxanta, majoritatea invitatilor preferand sa socializeze. De obicei sunt destul de rare cazurile cand rudele se intalnesc in numar atat de mare la un loc. A fost o ocazie speciala si o zi de sarbatoare in acelasi timp.

   Ca fotograf de botez m-am axat in general pe cadre instantanee si pe cele clasice cu familia. Timpul a trecut destul de repede avand in vedere ca a fost un eveniment de zi. A fost un eveniment foarte placut, la care am socializat cu prietenii pe care i-am reintalnit.

Multa sanatate, Darius! Esti o adevarata bucurie pentru intreaga familie.