Sedinta foto dupa nunta

   Sedinta foto dupa nunta cu doi tineri indragostiti, Cristina & Marian:

   Am facut cum am facut si impreuna cu Marian & Cristina am ajuns la mare, acasa la Marian, in localitatea 23 August. Dupa o frumoasa nunta la care am petrecut pana tarziu in noapte aveam nevoie de putina relaxare. In prima zi nu am facut nimic altceva decat sa ne relaxam pe malul marii cu o bere in mana, depanand amintiri intr-un stil estival. Dar sa ne revenim si sa trecem la cele fotografice.

   sedinta foto dupa nuntaA doua zi a fost dedicata in totalitate sedintei foto „trash the dress„. Buna dispozitie era prezenta si ne puteam apuca de treaba. Rochia de mireasa si costumul de ginere erau gata pregatite pentru a fi „trash-uite”. Am inceput sedinta foto cu o plimbare pe plaja, incercand sa gasim locatii pentru ceea ce urma sa facem. Aveam cu noi si cateva accesorii de la nunta pe care le-am folosit ca recuzita. Totul a decurs de la sine iar ideile nu au incetat sa apara. La sfarsitul zilei am tras linie.  Dupa ce am pescuit, ne-am plimbat si am savurat cate o bere, ne-am ales cu cateva sute de fotografii.

   A fost o sedinta foto frumoasa, dar si o mica vacanta la malul marii, o escapada din mediul urban, iar daca stau bine sa ma gandesc, tocmai din aceast motiv ne-am distrat atat de mult. Va multumesc pentru ca m-ati suportat o zi intreaga, dragilor! Casa de piatra!

   La o astfel de sedinta foto, ingredientul principal trebuie sa fie distractia, teama (persistenta de cele mai multe ori in cadrul unui eveniment) ca rochia de mireasa sau costumul de ginere ar putea avea de suferit in urma unui mic accident (vin rosu, cafea, ceara… etc.) nu trebuie sa existe. La sedinta foto „trash the dress” orice nebunie este permisa.