Trash The Dress Turda

   Iata ca au trecut doua veri calduroase de la nunta lui Ovidiu, doua veri superbe. Am avut deosebita placere sa le fiu fotograf la nunta, iar in ultima perioada ne tot gandeam la o sedinta foto Trash The Dress, in cele din urma am ajuns in Turda pentru o saptamana intreaga, in vacanta. trash the dress

   Totul a plecat de la o iesire la bere, unde am pus tara la cale cu cei doi. Tot acolo incercam sa ne facem planul de bataie pentru ceea ce urma sa facem. Ne tot gandeam: unde mergem? ce vom face? dar mai ales, cand? avand in vedere ca aveam de onorat cateva contracte. Ovidiu si Catalina aveau programata o mica vacanta in nord-vestul tarii si am zis ca ar fi pacat sa nu profitam de aceasta ocazie pentru a face sedinta foto Trash The Dress la care ne tot gandeam. Zis si facut!

   Am plecat din Bucuresti sambata dimineata pe o ploaie care numai la vacanta nu ne lasa sa ne gandim. Aveam in portbagaj rochia de mireasa, costumul de ginere si echipamentul foto necesar sedintei foto. Pe drum am scapat de ploaie, iar aproape de Turda am avut parte si de un soare generos. Acolo am mers pe un camp unde am vazut cateva posibilitati. Aveam la indemana o portiune de pe care tocmai se recoltase graul, un lan de porumb si am facut rost pana si de un tractor. Tocmai bine pentru ceea ce ne doream. Ne-am distrat la sedinta foto, am facut cadrele necesare pentru ziua respectiva si am incheiat.

Au urmat doua zile de vacanta si de plimbari prin zona. A treia zi aveam de gand sa vizitam Cascada Rachitele din Muntii Apuseni, numita si Cascada Valul Miresei. Manati de sugestia numelui am mai realizat cateva cadre in zona in admiratia celor veniti sa viziteze cascada.