Fotograf Botez

   Fotograf Botez Mihai Solovastru: Am fost fotograf la botezul micutei Eva Ioana. Un copil superb si foarte cuminte. Evenimentul a decurs in totalitate intr-un mod extrem de placut.

   Am inceput ziua acasa la Florentina & Victor cu sedinta foto pe care o stabilisem cu ceva timp inainte de eveniment. Protagonista sedintei foto a fost Eva Ioana. Defapt, intreaga zi ii era dedicata ei, fiind ziua in care urma a fi crestinata. Eva a fost foarte cuminte inca de la bun inceput si mi-a bucurat aparatul foto cu instantanee frumoase. Timp de cateva zeci de minute am incercat sa ii surprind placutele reactii si de cateva ori am avut norocul sa beneficiez si de un minunat zambet din partea ei, semn ca deja ne imprietenisem si urma sa „colaboram” minunat. fotograf botez

   A urmat imbracatul in tinuta atent aleasa pentru acest fericit eveniment. Momentul s-a desfasurat sub deplina admiratie a bunicelor, prezente si ele la aceasta actiune inca de la bun inceput. Inainte de plecarea spre biserica am realizat si cadrele clasice de familie, cu parintii, bunicii si nu in ultimul rand cu matusa micutei. Dupa aceasta mica sedinta foto am plecat spre biserica, intrucat eram asteptati acolo pentru momentul principal al zilei.

   Ceremonia religioasa a botezului a avut loc la Biserica Sfantul Mare Mucenic Pantelimon din Bucuresti. Aici Eva s-a conformat pe deplin la toata actiunea, pastrandu-si pe deplin statutul de copil cuminte. Totul s-a terminat destul de repede. Am fotografiat toata actiunea cu mare entuziasm si voie buna. La final am realizat fotografia de grup cu toti cei prezenti la eveniment, dupa care am plecat spre restaurant.

   La restaurant toata lumea era mult mai degajata, iar emotiile prezente la biserica nu mai existau. Perfect pentru a surprinde alte cadre interesante. Petrecerea a tinut pana tarziu in noapte cu multa voie buna si distractie, chiar si din partea mea.

 

 Am relatat acest eveniment intr-o forma putin mai ampla intr-un articol pe blog.