Fotograf logodna Bucuresti

   Fotograf logodna Bucuresti – Mihai Solovastru: Am petrecut ziua de vineri intr-un mod foarte placut. Unul dintre motivele acestei placeri a fost acela ca am fotografiat cununia civila a Florentinei si a lui Alex.

   Evenimentul a avut loc la Oficiul Starii Civile al Sectorului 6 din Bucuresti. Am ajuns cu 30 de minute mai devreme fata de ora comunicata de catre Alex. Mi-am pregatit echipamentul foto si m-am inarmat cu inspiratia necesara pentru un astfel de eveniment. Nu a trecut foarte mult timp si si-au facut aparitia tinerii protagonisti ai evenimentului. De aici totul a inceput sa „curga”. Invitatii si-au facut si ei aparitia cu flori, multe zambete si urari de bine. Dupa putina vreme cei doi au fost anuntati ca urmeaza sa intre in incaperea in care se va oficializa dragostea reciproca pe care si-o poarta. Zis si facut!fotograf logodna bucuresti

   Inauntru totul a decurs destul de repede, ca la orice eveniment de acest gen. S-a auzit de doua ori „DA” , s-au semnat documentele specifice si a urmat o alta serie de felicitari presarate cu zambete largi si voie buna. La iesire tinerii casatoriti au fost binecuvantati cu orez pentru belsug si fertilitate, dupa cum se spune. Dupa toate acestea am zabovit putin la un pahar de sampanie, dupa care am fugit de agitatia evenimentului pentru a realiza sedinta foto.

   Stabilisem locatia in care urma sa realizam fotografiile cu cateva zile inainte, asadar stiam ce avem de facut. Tocmai se deschisese parcul Moghioros din cartierul Drumul Taberei si am concluzionat impreuna cu Flo & Alex sa profitam de locatie. Ajunsi in parc ne-am pus pe „treaba”. La actiune au luat parte si martorii care au semnat actele, viitorii nasi de altfel. Totul a decurs intr-un mod foarte placut, am glumit, am ras si ne-am simtit bine.  Intr-un final am terminat, eu am plecat la prelucrat cadrele realizate si a ramas sa ne vedem in toamna la nunta pentru o alta frumoasa experienta.