Fotograf Profesionist Nunta

   Fotograf profesionist nunta Mihai Solovastru: Dupa o serie de evenimente fotografiate in Bucuresti am schimbat putin peisajul si am ajuns in Slanic Moldova. Prezenta mea acolo a avut si un scop, acela de a fotografia nunta Roxanei si a lui Irinel.

   Pe Irinel l-am intalnit pentru prima data in timpul vacantei din Londra. Prin intermediul unui prieten comun am ajuns sa ne cunoastem. Din vorba in vorba am aflat ca urmeaza sa isi uneasca destinul cu domnisoara pe care o iubeste, pe numele ei, Roxana. Aveau nevoie de un fotograf pentru a imortaliza acest fericit eveniment si mi-a propus o colaborare in acest sens. I-am aratat o galerie cu imagini de la evenimentele recente pe care le fotografiasem si a fost foarte incantat. Am batut palma si a ramas sa ne reintalnim la o bere dupa ce revine in tara pentru a discuta detalile.

fotograf profesionist nunta   Evenimentul a avut loc in Slanic Moldova, intr-o zona superba si foarte pitoreasca. Totul a decurs ca la carte, nunta fiind presarata cu multe traditii locale care au creat un frumos neobisnuit. Captivat fiind de natura evenimentului nici nu stiu cand a trecut timpul, cu toate ca intreaga actiune a luat sfarsit dimineata tarziu. Facand un inventar al cadrelor realizate pot spune ca intr-un final m-am ales cu peste trei mii de fotografii. Am surprins intreaga actiune cu ce mai mare placere. Nu am dus lipsa de momente cheie, personajele principale fiind acesti tineri minunati.

   A fost o nunta frumoasa cu multi invitati care nu au facut rabat de la distractie si voie buna. Nu cred ca a existat un moment in care sa nu se danseze. Mi-a facut o deosebita placere sa intru in contact cu oamenii locului. Am fotografiat obiceiuri inedite si ma bucur nespus ca i-am cunoscut pe acesti minunati tineri.