Fotografie Nunta

 Fotografie nunta – Fotograf Mihai Solovastru: Iata ca au trecut mai bine de doua luni de zile de la nunta extraordinara a Iulianei si a lui Codrin. Din pacate tocmai acum am prins putin timp liber sa va povestesc, pe scurt, cum a fost la acest minunat eveniment care a avut loc langa Bucuresti, in localitatea Ciolpani.

   Pregatirile au fost realizate in Casuta Origini, aflata chiar langa padure. O casuta traditionala cu multe elemente satesti care inca ma trimite cu gandul la casa bunicilor de la tara. Dupa cateva cadre realizate pe prispa micutei casute, am plecat catre locul unde urma sa fotografiez cele doua ceremonii.

Cununia Civila si Cununia Religioasafotografie-nunta

   Au fost oficiate intr-un cadru foarte interesant, in aer liber, chiar in Padurea Snagov. Ca fotograf de nunta nu am cum sa nu ma bucur cand ajung sa fotografiez in astfel de locatii inedite. Ambele ceremonii nu au durat foarte mult. Prietenii, colegii si familia au asistat in numar numeros la unirea destinelor celor doi tineri indragostiti. 

Sedinta Foto

    Dupa cele doua ceremonii am inceput sa realizam o parte dintre cadrele pe care le aveam in minte inca de cand am ajuns la locul respectiv. Fata de alte evenimente am realizat fotografiile de la sedinta foto in mai multe etape. Din punct de vedere cromatic, lumina apusului incanta intr-un mod nemaipomenit intregul eveniment. 

Petrecerea

   Dupa lasarea serii a inceput si marea petrecere. Aceasta a avut loc intru-un hambar special creat pentru astfel de ocazii si care arata destul de interesant. Intregul eveniment s-a incheiat aproape de rasarit, dupa ce super petrecerea a luat sfarsit.

Concluzia intregului eveniment: Un eveniment de nota 10 cu doi tineri extraordinari in prim plan si cu multe emotii surprinse prin intermediul camerei foto. O viata minunata impreuna, Iuliana & Codrin! Toate cele bune si va multumesc!

Locatia: The Green Spot