Fotograf Profesionist Nunta Bucuresti

Mihai Solovastru – Fotograf profesionist nunta Bucuresti : Dupa ce am fost fotograf la cununia civila a Florentinei si a lui Alex, a sosit momentul sa petrecem impreuna si la nunta.

   A trecut ceva timp de la cununia civila a celor doi tineri indragostiti. Cununia a avut loc tot in Bucuresti, intr-o zi calduroasa de vara. Au ramas inca proaspete amintirile din acea zi superba si plina de voie buna.

 Pregatiri:

   Revenind la evenimentul de actualitate, totul a fost minunat si s-a culminat cu o super petrecere cu multe momente haioase. Totul a inceput inca de dimineata, cu pregatirile care au avut loc acasa la cei doi. Domnisoarele si domnii de onoare stiau foarte bine ce au de facut asa ca lucrurile au decurs ca la carte. Ca fotograf am incercat pe cat posibil sa nu ma implic in actiune, am imortalizat momentele in superbul lor realism. Dupa cele doua ore petrecute la pregatiri am plecat spre biserica.

fotograf profesionist nunta bucurestiCeremonia religioasa:

   Ceremonia religioasa a fost oficiata la Biserica Casin din Bucuresti. De aici nu am multe lucruri de povestit, poate doar ca interiorul bisericii se afla inca in renovare. Sper ca peretii sa fie pictati cat mai curand, pentru a ne bucura aparatele de fotografiat cu maretia lor.

 Sedinta foto:

   La sedinta foto am profitat pe cat posibil de vremea de afara si de culorile vii de toamna. Impreuna cu nasii ne-am distrat pret de doua ore, timp in care am realizat fotografiile care vor marca aceasta minunata sarbatoare si care vor dainui peste ani. Fotografiile realizate vor face subiectul albumului de nunta pe care il voi pregati dupa eveniment. Dupa toate acestea am plecat catre restaurant, acolo unde a urmat si marea petrecere a evenimentului.

Petrecerea:

   La restaurant Flo & Alex au surprins intr-un mod cat se poate de placut cu o coregrafie inedita, care a implicat o pereche de catuse si ceva ajutor din partea domnisoarelor si a domnilor de onoare. Trupa insarcinata cu partea acustica a evenimentului i-a tinut pe invitati numai pe „ringul” de dans, oferindu-mi ocazia de a surprinde multe cadre interesante. Petrecerea de la restaurant a luat sfarsit duminica dimineata. Momentul „aruncatul buchetului” a pus punct distractiei, iar sentimentul de regret ca o astfel de petrecere nu a tinut decat o noapte isi spunea cuvantul.

Casa de piatra, Florentina & Alex!