Fotografie profesionala de nunta

Mihai Solovastru – fotografie profesionala de nunta: Astazi va prezint un eveniment mai special fata de cele clasice. Cand spun special ma refer atat la faptul ca a avut loc intr-o locatie superba dar si ca desfasurarea acestuia a fost una deosebita.

    Aproape intreaga actiune a avut loc in localitatea Cincsor, din judetul Brasov, la un pas de Biserica Fortificata Evanghelica. Spun aproape intreaga actiune, deoarece ceremonia religioasa a avut loc in Fagaras, la Biserica Greco-Catolică Adormirea Maicii Domnului.

sedinta-fotografica-nunta   Pregatirile pentru aceasta zi speciala au inceput inca de dimineata cu machiajul si coafatul, care au avut loc in vechea Școala Evanghelică din localitate, construită în 1910 în stilul Art Nouveau. Incaperea aleasa a fost chiar biblioteca scolii, o incapere imensa, foarte bine luminata, bucuria oricarui fotograf de nunta pot spune.

   Dupa aceste pregatiri am plecat spre Fagaras, unde am transpus in imagini emotiile din timpul ceremoniei religioase. Ceremonia a fost una restransa, la aceasta luand parte familia si prietenii apropiati. Dupa minunatele momente de la biserica am facut cale intoarsa catre Cincsor pentru sedinta foto si pentru petrecerea care marcheaza un astfel de moment.

    Pentru sedinta foto ne-am reorientat catre biblioteca fostei scolii si catre imprejurimile superbe ale locatiei. Peste tot pe unde imi aruncam privirea, sesizam zone de exploatat fotografic 😀 .

    Dupa sedinta foto a inceput si petrecerea. La petrecere m-am axat in mare parte pe cadre instantanee. Am cautat emotii brute si pline de savoare. Fotografiile memorabile sunt uneori instantanee, iar la acest eveniment pot spune ca nu am dus lipsa deloc, copiii mici prezenti la petrecere au avut si ei un important cuvant de spus in acest sens. Spre finalul petrecerii am avut parte si de un frumos foc de tabara care a incalzit acea noapte tarzie de septembrie.

Ca sa redau intr-un cuvant evenimentul: Exceptional