Fotograf nunti Bucuresti

Mihai Solovastru – Fotograf nunti Bucuresti : Dupa cum am promis acum doua saptamani, am revenit cu o mica parte din galeria foto realizata la evenimentul care a marcat legarea destinelor a doi tineri extraordinari, Eliza & Gabi.

   Sambata, 15 septembrie 2018 si un inceput calduros de toamna. O zi frumoasa care anunta un eveniment special, ziua nuntii Elizei si a lui Gabi. Pot spune ca am „incalzit” camera foto cu primele cadre realizate inca de la pregatiri. La aceste pregatiri au contribuit si domnisoarele de onoare,  care, prin actiunea lor, au facut deliciul aparatului de fotografiat. La scurt timp dupa ce am terminat cu pregatirile si-a facut aparitia Gabi impreuna cu nasii. Au urmat obiceiurile specifice unui astfel de eveniment, dupa care am plecat sa realizam sedinta foto.fotograf nunti bucuresti

   Pentru sedinta foto am ales ca locatie Gradina Botanica, situata in cartierul Cotroceni din Bucuresti. Acolo am petrecut aproximativ doua ore, timp in care am realizat cadrele care fac cinste acestui minunat moment si care vor face parte din albumele foto de nunta pe care le voi pregati in curand. Dupa cele doua ore petrecute la Gradina Botanica, am plecat catre biserica.

   Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Sfantul Gheorghe – zona Andronache. Aici am fost insotiti de catre apropiati si de catre familiile celor doi. Ceremonia a fost una clasica, momentele specifice (cununiile, paharul de obste, Isaie dănţuieşte, predica…etc.) au ocupat toate cele 45 de minute petrecute acolo. La finalul ceremoniei am realizat fotografia de grup de pe treptele bisericii, dupa care am plecat catre restaurant.

   La restaurant a urmat si marea petrecere a zilei. Dupa primul dans, Eliza si Gabi au scapat si de emotiile care au bantuit acest moment. A urmat o petrecere pe cinste, plina de voie buna care s-a culminat cu momentul aruncarii buchetului.

Casa de piatra, dragilor!