Sedinta Foto Logodna Bucuresti

  Mihai Solovastru – Sedinta foto logodna Bucuresti : Intampinam primavara cu o minunata sedinta foto de logodna. Aproape ca nici nu imi vine sa cred ca exact acum o saptamana faceam partie prin minunatul nostu Bucuresti.

   Astazi, in rolurile principale au fost doi tineri minunati, pe numele lor Marina si Edi.  Ziua aceasta a fost a lor si numai a lor, zi care urmeaza sa fie pomenita peste ani si ani ca fiind cea mai importanta zi din viata lor de cuplu.

sedinta foto logodna bucuresti   Am decis sa ne intalnim dis de dimineata pentru a realiza sedinta foto. De aceasta data am ales ca locatie Ateneul Roman. Am fost numai zambete si am indragit soarele care palea peste cele 11 grade afisate in termometre. Pot spune ca ne-am facut incalzirea pentru ceea ce urma sa sa intample mai tarziu. Am realizat fotografiile care vor aminti aceasta zi de fiecare data cand vor fi vizionate, dupa care am plecat catre Oficiul Starii Civile al Sectorului 3. Acolo am fost intampinati de membrii familiei si de prieteni, care au venit in numar destul de mare.

   In cele cinci minute petrecute in fata ofiterului de stare civila s-a oficializat acest minunat inceput de drum. S-a rostit de doua ori un mare „Da” iar termenul de „sot si sotie” facea cinste acestui mare eveniment. Dupa felicitarile primite de la cei dragi am servit sampania si am plecat catre restaurant unde am continuat petrecerea. In aceasta galerie va prezint o selectie a fotografiilor pe care le-am realizat cu putin timp in urma la sedinta foto. 

Casa de piatra, dragilor! Un drum minunat impreuna!

Puteti face o programare pentru o astfel de sedinta foto sau pentru a cere informatii cu privire la serviciile de fotografiere pe care le ofer prin intermediul paginii de contact a acestui website.

Locatie: Ateneul Roman