Fotograf Nunta Bucuresti

 Mihai Solovastru – Fotograf nunta Bucuresti : De aceasta data va prezint o nunta de Mai. In rolurile tinerilor casatoriti, Alina si Vali.

   Alina & Vali, doi tineri minunati cu care am colaborat extraordinar. Pot spune ca ne-am imprietenit inca de la bun inceput si de aici a rezultat si frumoasa colaborare. M-am bucurat cand mi-au spus ca toate punctele cheie ale evenimentului se afla pe Calea Victoriei din Bucuresti. Ca fotograf mi-a fost mult mai usor sa ma organizez… Pentru pregatiri au inchiriat un apartament luminos. Vizavi de apartament se afla restaurantul in care urma sa petrecem mai pe seara (in incinta Cercului Militar National). Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Kretzulescu, care se afla la cinci minute de mers pe jos de la Cercul Militar National. Fara alergaturi prin traficul sufocant din Bucuresti… Ce poate fi mai frumos?

   fotograf nunta bucurestiAm inceput aproape de pranz cu pregatirile. Totul a decurs intr-un mod placut, iar ca moment inedit, Alina l-a ajutat pe Vali sa se pregateasca (de obicei cavalerii de onoare fac acest lucru). Am realizat cateva cadre suplimentare cand aproape erau pregatiti de plecare, dupa care am plecat sa realizam sedinta foto. Am realizat fotografiile in curtea Palatului Regal din Bucuresti, care se afla chiar langa biserica in care urma sa fie oficiata ceremonia religioasa. Dupa sesiunea foto am traversat strada catre biserica unde cei doi erau asteptati de prieteni si familie.

   Cununia religioasa a fost una clasica, presarata cu momente cheie specifice pentru o astfel de ceremonie…  a urmat fotografia de grup de la sfarsit dupa care am plecat la pas catre restaurant. 

    La restaurant eram asteptati de catre alti prieteni, iar odata cu aparitia tuturor invitatilor petrecerea a prins contur. A fost un eveniment frumos, lejer, pe placul si pe sufletul meu.

 Casa de piatra, Alina & Vali!