Fotografia De Nunta

Fotografia de nunta – Fotograf Mihai Solovastru: 19.10.2019, o zi unica, atat pentru mine cat si pentru oamenii deosebiti pe care i-am fotografiat. Sunt deja la evenimentul cu numarul trei alaturi de Florentina si Victor. Am fost fotograf la cununia civila si la botezul micutei Eva Ioana.

   In ceea ce priveste fotografiatul evenimentului, m-am axat in cea mai mare parte pe momentele cheie. Am imortalizat obiceiurile specifice unui astfel de eveniment, ceremonia religioasa, petrecerea de dupa si emotiile celor prezenti la acest minunat eveniment. A contat destul de mult faptul ca ma stiu de ceva vreme cu Victor si cu Flori. Acest lucru a dus la o colaborare excelenta.

fotografia-de-nunta

   Evenimentul a fost destul de dinamic si plin de momente frumoase. Petrecerea de la restaurant a fost luminata la un moment de un superb foc de artifici. O parte din buna dispozitie a fost oferita de catre un magician. Pentru mine, ca fotograf de nunta, aceste momente inedite au adus un mare plus in ceea ce priveste dinamica unui astfel de eveniment. Invitatii au fost tot timpul captivati de cate un moment unic, iar acest lucru s-a vazut si in fotografiile realizate.

   Aceasta a fost ultima nunta din acest sezon si cu siguranta a fost una dintre cele mai frumoase. Am ajuns acasa cu cateva mii de cadre impartite pe doua carduri si cu satisfactia unui unui material de calitate. In aceasta profesie, pentru mine, cel mai mult conteaza satisfactia clientului in momentul in care primeste materialele. Iar daca vorbim si de faptul ca materialele predate reflecta pe deplin momente unice din viata, satisfactia este si mai mare. Mi-a facut o deosebita placere sa imortalizez acest minunat eveniment, cu atat mai mult ca a fost vorba si de un moment atat de important din viata lui Victor si a lui Flori.

  Casa de piatra, dragilor!

Locatia: Regal Ballroom